Aanbiedingen

Crackling Bullits

De zwaarste single shot van Nederland! Een dikke metershoge knetterwolk direct vanuit de shottube.

Vulcan Selection Box

Misschien wel het beste cakebox assortiment in de Vulcan collectie. 4 Sublieme 25 schots cakeboxes met gezamelijk bijna 1kg kruit en dat voor een uitgekiende prijs.

Bad Boys Assortment

Top assortiment van 12 verschillende cakes elk 16 schoten. Heel veel cakes voor heel weinig. Deze kwaliteit voor deze prijs vindt u nergens goedkoper! De topper van 2018!

Knokke (100 schots)

Een ongecompliceerde en bovendien voordelige 100 shots COMPOUND bestaande uit 4 gekoppelde cakes. Geen franje maar gewoon knallen. Gebaseerd op een professionele cake die is afgestoken tijdens de Vulcan show in Knokke-Belgie.

Hannover (100 schots)

Rechtstreeks gekopieerd uit onze professionele collectie. Een 100 schots flowerbed met een overvloed aan gigantische gouden boeketten met blauwe sterren. Dit flowerbed wordt in menig vuurwerkshow tijdens de finale gebruikt!

Oman (144 schots)

Breek de hele straat af met deze mega finale box! 144 schoten met crackling mines, dikke crackling boeketten met rode en blauwe sterren en een finale van 36 schoten tegelijk. Met deze box laat je weten dat je klaar bent voor het nieuwe jaar!

Montreal (144 schots)

Heeft deze box nog een introductie nodig? 144 schoten met gouden brocade effecten en diverse gekleurde sterren. De box sluit zichzelf af met een megafinale van 36 schoten tegelijk. Zonder twijfel de beste compound van 2017!

Sydney (100 schots)

Sydney... bekend van de Harbour bridge en het zonnige weer. Tevens de naam van deze Vulcan compound. En niet zomaar één……deze box blijft maar gaan. En net als je denkt dat je alle effecten gezien hebt weet deze box je toch nog te verbazen.

Saturn Missile 200sh

Raketbatterij met 200 felle luchthuilers.

Space Cowboy

Super voordelig 13 delig vuurpijlen assortiment. Goedkoop maar fantastische effecten!

Stargate

Super voordelig 27 delig vuurpijlen assortiment. Goedkoop maar fantastische effecten!

Mars

Voordeelpakket van 40 gemixte vuurpijlen. Prima kwaliteit en super voordelig door massale inkoop.

Impala

Niet alles is goud wat er blinkt. Maar in dit geval wel! Ervaar hoe het is om onder een wolk van gouden blinkers te staan.

Colossal Diamond

Top assortiment van 12 stuks multishots! Niet half gevuld met lege hulzen, maar volwaardige 19s en 25s cakes. Gemiddeld kruitgewicht maar liefst 192g.

Pyro Finale Box 3.0

Dé combi-box in de Diamond Collection bestaande uit 3 cakes. Onwaarschijnlijk veel verschillende effecten in de meest prachtige kleuren worden in een vlot tempo afgevuurd. Een topper voor deze prijs! In totaal 108 schoten.

Predator

144 Schoten worden met een perfecte timing afgevuurd. Werkelijk de timing van een roofdier. Ongekend spektakel met een megafinale wat verwacht mag worden in de Diamond Collectie. Een beest van een compound!

Redneck Rowdey

Blauwe kometen ontploffen in dubbele neon kleuren boeketten. Nu extra voordelig! Prijs is voor 2 stuks!

Thunder Storm

9 rode kometen ontploffen in prachtig gekleurde knetterboeketten. Waar voor uw geld!

Knockout

Blauwe en rode lichtkogels eindigen in gekleurde palmboeketten. Echt een goede cake voor deze prijs! Prijs is voor 2 stuks!

Talking Stone

Gekleurde en knetterende lichtkogels eindigen in zware boeketten. Is zijn geld meer dan waard!

Silver Shadows

Kristal heldere zilverkleurige effecten doen de straat compleet verlichten. Combi-box van 3 cakes met in totaal 75 schoten.

Da Nang

Zet je zonnebril maar op want zulke felgekleurde mines heb je nog nooit gezien! Daarbij zorgt het professionele kruit dat de dikke gouden brocade effecten extra lang blijven hangen. Dit mega flowerbed is rechtstreeks gekopieerd uit onze professionele collectie en wordt gebruikt voor menig show.  

Scheveningen

Crackling fans opgelet! Want de speeltijd is voorbij! Met deze gewaaierde box ga je pas echt herrie maken. Z-Shaped spinning tails die eindigen in een oorverdovende crackling met felgekleurde sterren. Ramt de gehele lucht vol! Deze box is gebruikt tijdens de finale van de Vulcan show geschoten op het Scheveningse vuurwerkfestival.

Over the Top

LIGHT WEIGHT BABY! Nou... niet met deze box. 288 schoten, voor de echte vuurwerkfans waar alleen het beste en grootste goed genoeg is. Een scala aan effecten en diverse tempo wisselingen. Laten we hopen dat je je best hebt gedaan in de sportschool, anders krijg je deze box niet van de grond!

No Guts no Glory

Rode en zilveren staarten knallen uiteen in rode, blauwe en witte glitter sterren. Een oogstrelend schouwspel!

Color Pearl

96 gekleurde ballen schieten door de lucht. Probeer jij ze te tellen?

Ready to Rumble

19 shots PYROMOULD®. Gekleurde staarten en verschillende imponerende effecten.

Freaky Friday

36 shots PYROMOULD®. Een en al kleur uit deze machinaal gemaakte cake.

12 O'Clock High

48 shots PYROMOULD®. Gekleurde staarten en glitter, gekleurde peony's en een prachtig goud einde.

Berlin

Als deze box de buren niet imponeert weten wij het ook niet meer! 144 schoten aan geweld. De onverwachte dubbele 36 schots finale zet hele straat op zijn kop. Kenmerken van de Vulcan show geschoten in Berlijn zijn duidelijk terug te zien in deze uitslover!

Twice the Limit

Aktie set van 2 stuks 500g cakes met in totaal 50 schoten. Krachtige recht toe recht aan cakes met power. 25 Schoten gold wave met witte strobe effecten gevolgd door 25 witte strobe effecten met twice crackling rain.

Rage

10 woedende multi-color penoy boeketten met groene komeetstaart

Ratelband 1000 schoten

Pittige ratelband van maar liefst 1000 schoten.

Celebration Cracker 1,3m

1,3 Meter lange Chinese rol met mega harde eindbom. Verkoop van deze rollen in België is niet meer toegestaan!

Celebration Cracker 3,6m

3,6 Meter lange Chinese rol met mega harde eindbom. Verkoop van deze rollen in België is niet meer toegestaan!

Super Celebration 13 meter

13 Meter lange Chinese rol met mega harde eindknal. Verkoop van deze rollen in België is niet meer toegestaan!

Mortar Bomb

Slechts één schot, maar wel een oorverdovende. Een rood bloemboeket met witte stroboscoop.

Thunderstorm Color Fuse

5 Meter lange ratelband van uitsluitend groot kaliber crackers. Extra spektakel door de gekleurde ballen tijdens het functioneren.