F1 - hele jaar

Morning Glory XL OUD

Extra lange gekleurde sterretjes. 6 Stuks in zakje.

Grondbloemen

De originele grondbloem met 3 kleurwissels. 25 Stuks in pakje.

Sterretjes 16 cm

Als je op zoek bent naar een manier om wat extra sprankeling aan je feesten toe te voegen, kijk dan niet verder dan deze Gold Sparklers 16 cm! Deze sterretjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een langdurige brandtijd.

Sterretjes 25 cm

Extra kwaliteit sterretje van 25cm. Zakje 6 Stuks.

Sterretjes 70 cm

Extra kwaliteit sterretje van 70cm. Zakje 5 Stuks.

Party Poppers

Goud- en zilverkleurige party poppers om elk feestje compleet te maken.

Crackling Balls

Een wolk van knetters en lichtflitsen. 9 Stuks in zakje.

Luchthuilers

Gillende keukenmeiden. 10 Stuks in doosje.

Happy Dragon Eggs (De nieuwe generatie Crackling Balls!)

Size doesnt matter want met deze Dragen Eggs vlam je een dikke crackling wolk in de straat. De nieuwe generatie knetterballen!

Colorful Day Pack

Uitgebreid jeugdpakket met Morning glory, ijsfonteinen, knalerwten, party poppers en sterretjes. Betere kwaliteit dan bij de discounters!

Firepower assortment - 292 delig!

Meest uitgebreide jeugdpakket van Nederland met sterretjes, tricky's, Bengaalse fakkels, blinky's, crackling balls en grondbloemen. Betere kwaliteit dan bij de discounters! 292-delig!

Sterretje 'Hart'

Een hartvormig sterretje.

Sterretje 'Ster'

Een stervormig sterretje.

Jumbo Tricky

Super grote knalerwten/Tricky's. Doosje 20 stuks.

Crazy Spinner OUD (Grondbloemen)

De originele grondbloem met 3 kleurwissels. 50 Stuks in doosje.

Magic Whip

30 cm knetterende sterren… dit is leuk!

Confetti cannon ~ 60cm ~ gold foil

Met ons Confetti Cannon 60cm Gold foil, zal er ongetwijfeld extra opwinding zijn op elk evenement! Dit kanon schiet gouden folie confetti tot 5-8m, waardoor het perfect is voor outdoor of grote indoor evenementen. Plus, het kanon is gemakkelijk te gebruiken - draai gewoon aan de loop en zie de confetti vliegen!

Confetti cannon ~ 60cm ~ silver foil

Met ons Confetti Cannon 60cm Silver foil, zal er ongetwijfeld extra opwinding zijn op elk evenement! Dit kanon schiet zilveren folie confettitot 5-8m, waardoor het perfect is voor outdoor of grote indoor evenementen. Plus, het kanon is gemakkelijk te gebruiken - draai gewoon aan de loop en zie de confetti vliegen!

Celebration sparks display

Deze kant-en-klare display wordt compleet geleverd, met alle benodigde sterretjes in de vorm van cijfers 0-9, een ster en een hart. Bovendien heeft het een handige toonbankdisplay zodat uw klanten precies kunnen kiezen wat ze nodig hebben voor hun evenement. Of ze nu een verjaardag vieren, een jubileum of gewoon zomaar, onze Celebration Sparks maken er een zeer speciale gelegenheid van.

Sterretje cijfer '0'

Iets te vieren? Met deze sterren laat u de kamer schitteren!

Sterretje cijfer '1'

Iets te vieren? Met deze sterren laat u de kamer schitteren!

Sterretje cijfer '2'

Iets te vieren? Met deze sterren laat u de kamer schitteren!

Sterretje cijfer '3'

Iets te vieren? Met deze sterren laat u de kamer schitteren!

Sterretje cijfer '5'

Iets te vieren? Met deze sterren laat u de kamer schitteren!

Sterretje cijfer '7'

Iets te vieren? Met deze sterren laat u de kamer schitteren!

Sterretje cijfer '8'

Iets te vieren? Met deze sterren laat u de kamer schitteren!

Sterretje cijfer '9'

Iets te vieren? Met deze sterren laat u de kamer schitteren!

Cracker Jack OUD

10 rode zwepen die zorgen voor een gigantische crackling wol

Crackling Astronaut

De astronaut met een twist.

Confetti Cannon 80cm gold streamer foil

Deze hoge kwaliteit confetti shooter is een perfecte aanvulling van jouw avond! Gebruik voor zowel binnen-als buitenhuis. let op: flink gevuld waardoor binnenhuis gebruik in grote hoge ruimte geadviseerd is.

Confetti cannon ~ It's a GIRL

Speciaal voor gender reveal feestjes. Dit kanon schiet helder roze tissuepapier tot 5-8m. Perfect voor het creëren van een onvergetelijk moment en om de komst van je kleintje te vieren. Veilig en makkelijk te gebruiken. Dit confetti kanon 'It's a GIRL' is de perfecte manier om je grote onthulling nog specialer te maken.

Fireworks Box

Een jeugdpakket vol met fonteinen. Wat is dit leuk om mee te beginnen!

Confetti cannon ~ 80cm ~ silver foil streamer

Dit kanon zal de lucht vullen met prachtige zilveren slingers, en zo een onvergetelijke ervaring creëren voor u en uw gasten. Ons extra lange confetti kanon is perfect voor buitengebruik, of in grote ruimtes waar je echt een statement wilt maken. En met een bereik van maximaal 8 meter zullen uw gasten versteld staan!

Confetti cannon ~ 80cm~ gold foil streamer

Dit kanon zal de lucht vullen met prachtige gouden slingers, en zo een onvergetelijke ervaring creëren voor u en uw gasten. Ons extra lange confetti kanon is perfect voor buitengebruik, of in grote ruimtes waar je echt een statement wilt maken. En met een bereik van maximaal 8 meter zullen uw gasten versteld staan!

Confetti Cannon ~ Red heart

Dit krachtige kanon schiet roodgekleurde, hartvormige folie confetti tot 5-8m ver, waardoor het perfect is voor buitenevenementen of grote ruimtes. Plus, de hoge kwaliteit folie zorgt ervoor dat je confetti helder en levendig zal zijn.

Confetti Gender reveal ~ It's a Boy

Speciaal voor gender reveal feestjes. Dit kanon schiet helder blauw tissuepapier tot 5-8m. Perfect voor het creëren van een onvergetelijk moment en om de komst van je kleintje te vieren. Veilig en makkelijk te gebruiken. Dit confetti kanon 'It's a BOY' is de perfecte manier om je grote onthulling nog specialer te maken.

Ijsfonteinen 95mm 36st

Als het op feesten aankomt, is een ijsfontein een must-have. En onze ijsfontein 95mm is een van de beste op de markt. Hij is van topkwaliteit en produceert zeer weinig rook. Perfect voor taarten, ijs of champagneflessen. Stel je de 'wow'-factor eens voor als je gasten het dramatische cascade-effect zien. Het zal zeker een hit zijn!

Ice Fountain 300mm

Een horeca kwaliteit ijsfontein die een extra touch geeft aan jouw ijstaart, buffet of champagnefles. Rookarm en veilig in gebruik! Deze ijsfontein heeft een brandtijd van 100-120 seconden.

Ijsfonteinen 120mm 36st

Een horeca kwaliteit ijsfontein die een extra touch geeft aan jouw ijstaart, buffet of champagnefles. Rookarm en veilig in gebruik! Deze ijsfontein heeft een brandtijd van 40-50 seconden.

Wax candle / Vlamschaal Large

Deze kaarsen zijn gemaakt van hoge kwaliteit was en hebben een brandtijd van 10 uur, waardoor u lange avonden kunt genieten van hun ontspannende gloed. Bovendien passen ze dankzij hun minimalistische ontwerp in elk interieur.

Vlamschalen small 2-pack

Sfeervolle lang brandende vlamschalen voor buiten. Deze kleine variant zitten per 2 stuks verpakt. Brandtijd circa 4-5 uur. Zeer geschikt voor horeca en evenementen sfeermaker.

Wasfakkels

Deze fakkels zijn perfect voor verschillende gelegenheden, en zullen u helpen een dynamische sfeer te creëren. Deze fakkels zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit was en branden 45-60 minuten, waardoor u genoeg tijd heeft om te feesten. Bovendien zorgt het houten handvat voor een comfortabele grip. Maak van uw volgende evenement een onvergetelijke gebeurtenis met deze Wax Fakkels!

Sterretje cijfer '4'

Iets te vieren? Met deze sterren laat u de kamer schitteren!

Sterretje cijfer '6'

Iets te vieren? Met deze sterren laat u de kamer schitteren!

Celebr8

Een groot feest in een pakket afgeladen met ijsfonteinen, party poppers, knalerwten en sterretjes!

Meterpakket

Het is 1 meter hoog, tot de nok toe gevuld met producten en de ideale partner in crime als je keuzestress hebt. Met dit pakket heb je alles in huis om in een handomdraai een dik feest neer te zetten.

Fire Sphynx fountain

Een fontein aan de overkant van de straat nog te zien is. Het speciale kruit zorgt voor een spectaculaire mix van kleuren.

Happiness Fountain

Heeft dit product nog introductie nodig? Enige wat wij verhullen is dat het oude recept is gebruikt om de fontein nieuw leven in te blazen.

Strobocop

Verlicht de straat met deze oogververblindende flitsers!

Doctor Beam

8 fonteinen die onder hoge druk alle kleuren van de regenboog spuiten.

Bengal Fuego Red

Pas op! Deze Bengal bandiet vlamt vuur rood door de straat

Bengal Fuego Mix

Pas op! Deze Bengal bandiet vlamt gemixt vuur door de straat

Space cadets

Tot de maan en daar voorbij! Deze astronauten in opleiding gaan op crackling avontuur.

Cyclone

Als een wervelwind door de straten danst deze cyclone aan spinners.

Crackling Dragon

Kom niet in de buurt van deze draak want zijn crackling adem vliegt om je oren!

Cracker Jack

Creeer een mega crackling wolk met deze extra dik gevulde knetterlinten

Crazy Spinners - Grondbloemen

Laat de wereld tollen met deze spinners en kijk je ogen uit! Verpakt in een kleurrijk doosje met 50 stuks Crazy Spinners.

Morning Glory XL

Door zijn extra luxe en lange uitvoering is dit sterretje een echte eyecatcher

Ijsfonteinen 95mm Budget 3st

Vrolijk uw feest op met deze feestelijke ijsfonteinen! Ze worden geleverd in een set van drie, elk met een goudkleurige vlam.

Ice fountain It's a Boy

Als u op zoek bent naar een leuke en unieke manier om het geslacht van uw baby bekend te maken, is deze ijsfontein de perfecte keuze! Niet alleen is het een prachtige versiering voor uw taart, maar het heeft ook een blauwe vlam om iedereen te laten weten dat het een jongen is!

Ice fountain gold label 3 pcs

Vrolijk uw feest op met deze feestelijke ijsfonteinen! Ze worden geleverd in een set van drie, elk met een goudkleurige vlam.

Tricky

Gooi de knalerwt op de grond en ... ’knal’. 50 Stuks in doosje. Jong geleerd is oud gedaan, een leuk product om de jeugd kennis te laten maken met vuurwerk.

Ice fountain mix color

Voeg een beetje sprankeling toe aan uw taart of champagne met deze mix kleur ijsfonteinen. U kunt een oogverblindende display van kleuren creëren die uw feest nog specialer zal maken.

Gender reveal pink smoke + paper confetti

Dit is geen doorsnee gender reveal party product! Deze gender reveal, roze confetti is een leuke manier om uw gasten te verrassen met het grote nieuws. Simpelweg draaien en zie hoe roze rook en roze confetti eruit knalt. Het hoogwaardige papier zorgt elke keer weer voor een perfecte weergave.

Gender reveal blue smoke & paper confetti

Dit is geen doorsnee gender reveal party product! Deze gender reveal, blauwe confetti is een leuke manier om uw gasten te verrassen met het grote nieuws. Simpelweg draaien en zie hoe roze rook en blauwe confetti eruit knalt. Het hoogwaardige papier zorgt elke keer weer voor een perfecte weergave.