Aanbiedingen

Crackling Bullits

De zwaarste single shot van Nederland! Een dikke metershoge knetterwolk direct vanuit de shottube.

Vulcan Selection Box

Misschien wel het beste cakebox assortiment in de Vulcan collectie. 4 Sublieme 25 schots cakeboxes met gezamelijk bijna 1kg kruit en dat voor een uitgekiende prijs.

Bad Boys Assortment

Top assortiment van 12 verschillende cakes elk 16 schoten. Heel veel cakes voor heel weinig. Deze kwaliteit voor deze prijs vindt u nergens goedkoper!

Knokke (100 schots)

Een ongecompliceerde en bovendien voordelige 100 shots COMPOUND bestaande uit 4 reeds gekoppelde cakes. Geen franje maar gewoon knallen. Gebaseerd op een professionele cake die is afgestoken tijdens de Vulcan show in Knokke-Belgie.

Hannover (100 schots)

Een fraaie deze 100 shots COMPOUND bestaande uit 4 reeds gekoppelde cakes. Simpelweg een overvloed aan goud en blauw, een geliefde vuurwerkcombinatie met maximaal toegestane kruitladingen. Gebaseerd op een professionele cake die is afgestoken tijdens de Vulcan show in Hannover-Duitsland.

Oman (144 schots)

Een geweldenaar deze 144 shots COMPOUND bestaande uit 4 reeds gekoppelde cakes. Een bonte combinatie van mines en boeketten met maximaal toegestane kruitladingen. Gebaseerd op een professionele cake die is afgestoken tijdens de Vulcan show in Oman-Midden Oosten.

Montreal (144 schots)

Een overweldigende 144 shots COMPOUND bestaande uit 4 reeds gekoppelde cakes. Gouden brocade met kleurrijke uiteinden en met maximaal toegestane kruitladingen. Gebaseerd op een professionele cake die is afgestoken tijdens de Vulcan show in Montreal-Canada.

Sydney (100 schots)

Een bonte 100 shots COMPOUND bestaande uit 4 reeds gekoppelde cakes. Een mix van spectaculaire effecten en felle kleuren met maximaal toegestane kruitladingen. Gebaseerd op een professionele cake die is afgestoken tijdens de Vulcan show in Sydney-Australië.

Saturn Missile 200sh

Raketbatterij met 200 felle luchthuilers.

Space Cowboy

Super voordelig 13 delig vuurpijlen assortiment. Goedkoop maar fantastische effecten!

Stargate

Super voordelig 27 delig vuurpijlen assortiment. Goedkoop maar fantastische effecten!

Mars

Voordeelpakket van 40 gemixte vuurpijlen. Prima kwaliteit en super voordelig door massale inkoop.

Party Box 1

Pakket voor jong en oud. Lekker pittige cakes samen met vriendelijke fonteinen in één feestdoos.

Party Box 2

Fors pakket voor jong en oud. Lekker pittige cakes samen met vriendelijke fonteinen in één feestdoos.

Party Box 3

Mega pakket voor jong en oud. Lekker pittige cakes samen met vriendelijke fonteinen in één feestdoos.

Impala

Niet alles is goud wat er blinkt. Maar in dit geval wel! Ervaar hoe het is om onder een wolk van gouden blinkers te staan.

Capital Diamond

Top assortiment van 6 stuks multishots! Niet half gevuld met lege hulzen, maar volwaardige 19s en 25s cakes. Gemiddeld kruitgewicht maar liefst 167g.

Royal Diamond

Top assortiment van 8 stuks multishots! Niet half gevuld met lege hulzen, maar volwaardige 19s en 25s cake's. Gemiddeld kruitgewicht maar liefst 182g.

Colossal Diamond

Top assortiment van 12 stuks multishots! Niet half gevuld met lege hulzen, maar volwaardige 19s en 25s cake's. Gemiddeld kruitgewicht maar liefst 192g.

Pyro Finale Box 3.0

Dé combi-box in de Diamond Collection bestaande uit 3 cakes. Onwaarschijnlijk veel verschillende effecten in de meest prachtige kleuren worden in een vlot tempo afgevuurd. Een topper voor deze prijs! In totaal 108 Schoten (3x36).

Greyhound (144 schots)

Een back-to-basic 140 shots COMPOUND bestaande uit 2 reeds gekoppelde cakes. Een bonte mix van felle boeketten voor een constant volle lucht. Daar wordt over nagepraat!

Predator

Een 144 shots COMPOUND bestaande uit 4 reeds gekoppelde cakes. Salvo’s worden met een perfecte timing afgevuurd. Ongekend spektakel wat verwacht mag worden in de Diamond Collectie. Een beest van een compound!

Ratelband 90 schoten

Pittige ratelband van 90 schoten.

Salute Rockets Extreme

4 Spotgoedkope extreem harde knalvuurpijlen.

Thunder Shock

Medium size single shots met maximale salute knal. 10 Stuks in een doosje. Prijs is voor twee doosjes! 20 stuks totaal!

Truck

Een rijdende vuurwerktruck met waar uiteindelijk een F1 race auto uit komt rijden! 2 halen 1 betalen!

Rocket Boom Assortment

5 Verbluffend fraaie bolpijlen, waaronder een 'smiley face'. De ronde vorm zorg voor prachtig mooie ronde boeketten. Prijs is voor 2 stuks! 10 pijlen in totaal!

Redneck Rowdey

Blauwe kometen ontploffen in dubbele neon kleuren boeketten. Nu extra voordelig! Prijs is voor 2 stuks!

Thunder Storm

Rode kometen ontploffen in prachtig gekleurde knetterboeketten. Waar voor uw geld. Prijs is voor 2 stuks!

Knockout

Blauwe en rode lichtkogels eindigen in gekleurde palmboeketten. Echt een goede cake voor deze prijs! Prijs is voor 2 stuks!

Talking Stone

Gekleurde en knetterende lichtkogels eindigen in zware boeketten. Is zijn geld meer dan waard! Prijs is voor 2 stuks!

Vuurwerkgrip

Vermijdt elk risico van omvallende vuurwerkartikelen. Klemvast en herbruikbaar. Tevens geschikt voor het afsteken van vuurpijlen.

Silver Shadows

Kristal heldere zilverkleurige effecten doen de straat compleet verlichten. Combi-box van 3 cakes met in totaal 75 schoten.

Bombardos 12s

Ratelband van 12 Spaanse vlinders.